WIE ZIJN WIJ?

Jogging-jeans.nl is in juli 2015 gestart met de fysieke winkel in winkelcentrum Urban Shopper in Eindhoven (Strijp-S). Dit is een oude Philips fabriekshal, waar ze units/winkels in gemaakt hebben. In totaal zijn hier 20 ondernemers gevestigd. Je vindt hier kleding, meubels, cd’s, kunst, cadeauartikelen etc etc. Strijp-S is het creatiefste en hipste gedeelte van Eindhoven.

Met de opening van de fysieke winkel zijn we ook direct gestart met onze webshop. Bij ons vind je jogging jeans voor dames, heren en kids. Een uitgebreid assortiment met vele kleuren en modellen.

Naast de jogging jeans zijn er voor mannen ook jeans met stretch. Er zijn mannen die toch nog steeds het liefste een jeans dragen. Deze kunnen ook zeker bij ons terecht onder het kopje elastische jeans.

Voor dames zijn er ook jeggings verkrijgbaar. Alle modellen met touwtjes zijn ook geschikt voor dames.(unisex) Het zijn dan wel stoerdere damesbroeken, te dragen met hogere schoenen of stoere sneakers.

De collectie van Jogging-jeans.nl onderscheidt zich daarnaast door de opvallende en aparte kleuren. Bent u op zoek naar comfortabele broeken voor uzelf of uw kind, en die niet standaard zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd een grote collectie op voorraad.

LIKE IT, LOVE IT, WEAR IT! OUTSIDE JEANS, INSIDE JOGGING!